На 08.10.2022 г. се проведе разширено заседание на НПС на

...
На 08.10.2022 г. се проведе разширено заседание на НПС на
Коментари Харесай

Разширено заседание на НПС на ППРВО

На 08.10.2022 година се организира разширено съвещание на НПС на ППРВО с водачите на листи за парламентарните избори, създадени на 02.10.2022 година, деятели на  Партията и посетители.

Участие взеха проф. Никола Аврейски, доктор Радко Ханджиев, адв. Николай Петров, доктор Светлана Лакова, доцент Ивон Минчева и други

Председателят на Партията Николай Малинов направи обширен  анализ на присъединяване на  Организацията в отминалите парламентарни избори, в който  засегна мероприятията извършени в хода на изборната акция по Страната и показа финансовите планове за обслужване на акцията. Бе прегледана и сравнителна информация, обхващаща резултатите от трите избора за Народно заседание предходната ( 2021) година и сегашните резултати. „ Нашите упования бяха малко по-високи, само че имайки поради отношението на медиите към нас, комплицираната геополитическа конюнктура, разделяща обществото, ниската изборна интензивност, работеща в полза на партиите на статуквото и ред други фактори, мисля, че постигнахме заслужен резултат. “ – посочи Председателят.

Визирайки бъдещите задания на Партията Николай Малинов предложи на другите посоки да се провеждат и да се събират по-често, защото   предстои голяма работа на терен. Налагащата се наклонност други партии безусловно да крадат нашите хрумвания и слогани, като ги показват за техни, изисква изключително внимание от наша страна. Ясно е, работим в затруднена осведомителна среда, като сме изрично подценени от формалните медии, само че ще създадем всичко по  силите ни с цел да променим тази обстановка. Здравословна настъпателност би трябвало да е нашият метод и той неизбежно ще обезпечи търсените резултати.

Членът на ИБ на НПС на ППРВО доктор Атанас Панчев показа  информация за предизборните начинания, извършени в другите райони, участия в Българска телеграфна агенция конференции, както и за безплатните участия на наши представители в националните медии – Българска национална телевизия и БНР. Наши представители имат общо 20 изяви, като адв. Антон Сираков е взел участие в 5 излъчвания, д-р  Атанас Панчев в 4, Светлана Лакова в 2, доктор Радко Ханджиев в 2, Марко Петров в 2 и другите  в по едно.

Адв. Николай Петров прдложи да се провежда кръгла маса, под егидата на ППРВО,  с присъединяване на дребни партии с нашия профил, на която да се разиска предложение за възбрана  на оповестението на социологическите проучвания в интервала от един месец преди датата на изборите, както и смяна на Изборния кодекс, в частта му за чисто машинно гласоподаване.

Валентин Григоров осведоми Форума, че,  съгласно Устава и по предложение на Председателя, НПС би трябвало да утвърди свикването на съвещание на Конгреса на ППРВО, като предложи за разглеждане датата 12.11.2022 година, с място на осъществяване с. Мрамор, както и дневния ред:
Политически отчет на НПС за интервала от 25.09.2021г. до 12.11.2022 г.Доклад на Общопартийната контролна комисияИзменения и допълнения в Устава на ППРВОИзбор на управителни органи на ППРВОРазни
По тази точка не постъпиха други оферти и тя  бе призната единомислещо

След привършване на дебатите НПС заключи следните решения
Приема разбора на Председателя без забележки.Призовава всички членове на НПС да се засилват за по-широкото създаване на структури на ПартиятаН. Петров и В. Григоров да провеждат провеждането на кръгла маса, на която да се разиска предложение за смяна на ИК и предложение за възбрана на оповестяване на социологически проучвания в границите на един месец преди деня на изборитеНПС на Политическа партия „ Русофили за възобновление на Отечеството “, на съображение чл.32, ал.2 и ал.4 от Устава на ППРВО, привиква съвещание на V  Конгрес  на ППРВО, на 12-ти ноември   2022 година от 11:00 ч., в постройката на Народно читалище „ Иван Рилски – 1922 ”, ул. „ В. Левски ” № 19, с. Мрамор, р-н Връбница, Столична община, Област София, при следния дневен ред:Политически отчет на НПС за интервала от 25.09.2021г. до 12.11.2022 г.Доклад на Общопартийната контролна комисияИзменения и допълнения в Устава на ППРВОИзбор на управителни органи на ППРВОРазни
5.Главният секретар да разгласява обявлението, според условията на Закона.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР