На 08.05.2019 г. от 10.00 часа ще се проведе търг

...
На 08.05.2019 г. от 10.00 часа ще се проведе търг
Коментари Харесай

Продажба на отпадъци от цветни метали, съдържащи се в кабел 110 kV, собственост на „ЧЕЗ РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ БЪЛГАРИЯ” АД


На 08.05.2019 година от 10.00 часа ще се организира търг с скрито наддаване, след събиране на предложения в затворен плик, за Продажба на боклуци от цветни метали, съдържащи се в кабел 110 kV, благосъстоятелност на „ ЧЕЗ Разпределение България “ АД.



Минималните цени, от които се стартира наддаването са посочени в Приложение 1.

Оглед на продавания кабел, предмет на търга, може да бъде осъществен от участниците в период от издание на обявата до 07.05.2019 година, в това число.

Трасето на кабела е почти 2300 м – от п/ст Подуене (ул.Йоаким Осоговски №1) до п/ст Х. Димитър (ул. Гинци 32).



Контактно лице за огледи: Нинко Янев - +359 887 932 314



Документация за присъединяване в търга може да се подава всеки работен ден от 9.00 до 16.00 часа в деловодството на „ ЧЕЗ Разпределение България” АД – гр.София, бул. „ Цариградско шосе “ № 159, „ БенчМарк Бизнес Център “, Деловодство – за Сектор Методическо ръководство и надзор – Добър екологичен потенциал, до 07.05.2019 година, в това число.



Съдържание на Офертата:



· Бланка с административни сведения на участника по пример (Приложение 3)

· Оферта и ценово предложение по пример (Приложение 3)

· Информационен лист-декларация (Приложение 4)

* Запечатания плик, съдържащ тръжната документи, се надписва с „ Продажба на боклуци от цветни метали, съдържащи се в кабел 110 kV, благосъстоятелност на „ ЧЕЗ Разпределение България “ АД “.

При подаване на предложенията, се показва гаранция за присъединяване, която съставлява парична сума (депозит) , в размер на 10 000 лева , преведена по сметката на Възложителя - „ ЧЕЗ Разпределение България” АД - банка „ Уникредит Булбанк” АД, IBAN: BG43UNCR76301002ERPBUL, BIC: UNCRBGSF. В платежния документ би трябвало да се впише: Гаранция за присъединяване в търг за Продажба на боклуци от цветни метали, съдържащи се в кабел 110 kV, благосъстоятелност на „ ЧЕЗ Разпределение България “ АД.

· Гаранцията за присъединяване остава в интерес на Възложителя, в случай че спечелилия участник откаже да подпише контракт.

· Гаранцията за присъединяване на всички участници като се изключи спечелилия се възвръща в период от 10 дни от привършване на процедурата.

· Гаранцията за присъединяване на спечелилия участник става гаранция за осъществяване по контракта и се възвръща в период от 10 дни след привършване на действието на контракта и осъществяването по него е правилно.

До присъединяване в търга ще се позволяват лица, приложили всички наложителни документи за допускане до присъединяване в търга и подали предложение до 16.00 часа на 07.05.2019 година

Всяко ценово предложение, сложено в незапечатан плик, или което не дава отговор на условията на продавача се афишира за нередовно.

С цел минимизиране на риска от замърсяване на околната среда, предаването на генерираните боклуци ще се реализира на мястото на тяхното формиране (трасето на кабел 110 kV „ Зенит “). В процедурата по предаването и приемането на генерираните боклуци да се плануват правила за приемане-предаване на отпадъка, в сходство с наредбите на закона за Управление на боклуци. Участникът, с който ще се подпише контракт за изкупуване, се задължава да приема отпадъка на място.

Всички следващи разноски по транспортните и товаро-разтоварните работи са напълно за сметка на купувача и следва да бъдат взети поради при установяване на предлаганата цена.

След прекачване собствеността на отпадъка от продавача на купувача, последният е задължен да съблюдава всички условия на екологичното законодателство и да не позволява замърсяване съставените елементи на околната среда. Отговорността, при вероятно замърсяване, е напълно на купувача.

Приложение 1

Приложение 2

Приложение 3

Приложение 4

За спомагателна информация:

Милена Димитрова, тел. +359 885 396 690, e-mail:[email protected]

Нинко Янев, тел: +359 887 932 314, e-mail:[email protected]




Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР