На 06 юни 2019 г. (четвъртък), във връзка с монтаж

...
На 06 юни 2019 г. (четвъртък), във връзка с монтаж
Коментари Харесай

Без вода в ж.к. Белите брези

На 06 юни 2019 година (четвъртък), по отношение на монтаж на спирателни кранове в контейнер „ Доброславци “ с. Доброславци, се постанова прекъсване на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на „ Софийска вода ”, живеещи в региона на:
с. Доброславци.
При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа „ Софийска вода ” ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноска на адрес: на площад „ Мегдана “.
В по отношение на монтаж и замяна на спирателни кранове на бул. „ България “ жк. „ Белите брези “, се постанова прекъсване на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „ Софийска вода ”, живеещи в региона на:
бл. 1, бл. 2, бл. 3, бл. 4, бл. 24
При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа „ Софийска вода ” ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноска на адрес: сред бл. 2 и бл. 3.
Във връзка с замяна на сградно водопроводно отклоняване на ул. „ Григорий Цамблак “ кв. „ Васил Левски “, се постанова прекъсване на водоподаването от 09:30 до 17:00 часа на клиентите на „ Софийска вода ”, живеещи в региона на:
бул. „ Ботевградско шосе “, ул. „ Рилска обител “, ул. „ Витиня “, ул. „ Стоян Попов “
При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа „ Софийска вода ” ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „ Григорий Цамблак “ №2а.
Във връзка с замяна на сградно водопроводно отклоняване на бул. „ Васил Левски “ Център Средец, се постанова прекъсване на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на клиентите на „ Софийска вода ”, живеещи в региона на:
бул. „ Васил Левски “ от ул. „ Юри Венелин “ до ул. „ Ген. Гурко “
При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа „ Софийска вода ” ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „ Васил Левски “ ъгъла с ул. „ Юри Венелин “.
В по отношение на замяна на сградно водопроводно отклоняване на ул. „ Липа “ с. Лозен, се постанова прекъсване на водоподаването от 09:30 до 17:30 часа на клиентите на „ Софийска вода ”, живеещи в региона на:
ул. „ Явор “ от ул. „ Липа “ до ул. „ Каси дол “
ул. „ Каси дол “ от ул. „ Ясен “ до ул. „ Явор “
При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа „ Софийска вода ” ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „ Липа “ ъгъла с ул. „ Явор “.
Ремонтните действия ще обезпечат по-добро ръководство на водопроводната мрежа като оптимално се лимитират зоните на възможни бъдещи нарушавания на водоснабдяването.`
Засегнатите от спирането на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода ” АД на телефон 0800 12121 или да наблюдават за развиването на всички настоящи теренни действия в действително време посредством Виртуалния информативен център на сдружението - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.
“Софийска вода ” АД авансово се извинява на своите клиенти за породените краткотрайни неудобства!
Интернет уеб сайтът на сдружението (www.sofiyskavoda.bg) дава опция на клиентите да се абонират за известията за спиране на водоподаването. На електронната си поща те могат персонално да получават информация за плануваните прекъсвания. Друг метод е да се възползват от безплатната услуга за уведомяване посредством СМС.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР