На 05.06.2020г. (петък) Община Варна ще проведе официална церемония Първа

...
На 05.06.2020г. (петък) Община Варна ще проведе официална церемония Първа
Коментари Харесай

Стартира ремонтът на сградата на ОД МВР във Варна

 На 05.06.2020г. (петък) Община Варна ще организира публична гала " Първа копка “ за сполучлив старт на строителните действия в границите на осъществяване на план " Прилагане на ограничения за енергийна успеваемост в административни здания – постройката на ОД МВР  - Варна “.

Събитието се осъществя в осъществяване на капиталов приоритет " Енергийна успеваемост в административни и жилищни здания “ от Инвестиционната стратегия на Община Варна, утвърдена за реализация със Споразумение № BG16RFOP001-1.040-0038-C01 по Приоритетна ос 1 " Устойчиво и интегрирано градско развиване " на Оперативна програма " Региони в напредък " 2014-2020 година, съфинансирана от Европейски Съюз посредством Европейския фонд за районно развиване. 

На формалната гала ще участват екипът по плана, представители на компанията, изпълняваща строително-монтажните работи, чиновници на ОД на Министерство на вътрешните работи – Варна, общински специалисти и други

Проект " Прилагане на ограничения за енергийна успеваемост в административни здания – постройката на ОД Министерство на вътрешните работи - Варна “ цели понижаване на крайното енергопотребление и понижаване на отделените в атмосферата парникови газове на административната постройка на Областна дирекция на Министерство на вътрешните работи – гр. Варна, която се намира на адрес: ул. " Цар Калоян “ №2.

В хода на осъществяване на плана се планува възстановяване на архитектурния образ на постройката, цялостна замяна на дограмата, топлоизолация на външните стени и покрива, както и други ограничения за повишение на енергийната успеваемост. Ще бъдат усъвършенствани експлоатационните характерности и ще бъде продължен виталния цикъл на постройката. Ще се усъвършенства качеството на обслужване на жителите и на работещите в системата на Министерство на вътрешните работи и ДАТО. Ще бъде основана налична архитектурна среда и възстановяване подвижността на хората с увреждания.

 
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР