На 04.03.2022 г. състав на Окръжен съд – Видин даде

...
На 04.03.2022 г. състав на Окръжен съд – Видин даде
Коментари Харесай

Дадоха ход на делото за убийството на Теодор Папура от Видин

На 04.03.2022 година състав на Окръжен съд – Видин даде ход на наказателно от общ темперамент дело № 150/2020 година, с обвиняем А.Д., който е предаден на съд за осъществено закононарушение по чл.115 от Наказателния кодекс.
В извършеното правосъдно съвещание беше изслушано заключението на вещото лице по направената съдебно-медицинска експертиза. Същото беше признато от Съда и приложено по делото.
В хода на съденото разследване бранителят на подсъдимия направи претенции за събиране на нови доказателства, част които Съдът остави без почитание, а друга част почете и позволи.
Поради служебна ангажираност от правосъдно съвещание отсъства едно от движимостите лица назначено по направената сложна правосъдна психиатрично-психологична експертиза.
Съдът отсрочи делото за 11 април 2022г. от 10 часа за събиране на позволените нови доказателства, за чуване на комплексната правосъдна психиатрично-психологична експертиза и постанови още веднъж призоваването на неявилия се в днешното правосъдно съвещание очевидец.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР