На 02 декември 2019 Силвър Стар представи в Sofia Ring

...
На 02 декември 2019 Силвър Стар представи в Sofia Ring
Коментари Харесай

Силвър Стар представи нова концепция на Mercedes-Benz за региона

На 02 декември 2019 Силвър Стар показа в Sofia Ring Mall неповторима за пазара идея за Mercedes-Benz, комбинираща премиум коли и богата начин на живот сбирка от аксесоари на едно място. Новата локация се отличава със личен жанр и съвременен дизайн. Проектът на генералния дистрибутор на марката у нас цели да даде друго преживяване за феновете на немския бранд покрай тяхното всекидневие.

10 демонстрационни автомобила ще са разполагаем всеки ден от седмицата за тестово шофиране. Желаещите да си подарят преживяването Mercedes-Benz ще могат да избират от найновите модели на марката като компактните A-class и B-class, обичаните E-class и CLA, и SUV водачите GLE, GLC и GLS.

Със съдействието на подготвени консултанти клиентите ще се срещнат от близко с продуктовата гама и ще научат повече за характерностите на колите, които Силвър Стар предлага на българския пазар. На регулярна база компанията ще показва разнообразни нови модели за тестдрайв на място.

Селекция от над 200 типа аксесоари, измежду които облекла, шапки, куфари, парфюми, часовници, колела ще са в постояната сбирка на обекта в Sofia Ring Mall. Любителите на премиум марката ще могат също да изберат и поръчат в допълнение от над 1000 продукта в каталога на MercedesBenz.

„ Нашата нова локация дава опция на всеки клиент на мола да се допре до света на Mercedes-Benz от близко. Силвър Стар е първата компания в района, която осъществя сходен план за немския авто бранд като идея. Вярваме, че Sofia Ring Mall е вярното място за него – покрай нашите клиенти и техните упования за едно ново прекарване “, показа по време на откриването Ролф-Юрген Заерле, основен изпълнителен шеф на Силвър Стар.

Новият план е част от дълготрайните вложения на генералния дистрибутор на Mercedes-Benz в страната. От стъпването си на пазара напролет на 2017 досега компанията вложи над 25 милиона евро в развиването на своята активност у нас, като комапнията разполага също с демонстрационни коли на стойност 2,5 милиона евро.



„ Ние от Sofia Ring Mall създаваме начин на живот дестинация от ново потомство, която предлага прекарване надхвърлящо общоприетото извършване на покупки. Ние сме отдадени на това да създадем едно обичано за посетителите ни място, което ги въодушевява, образова, където се забавляват и се социализират. А това е един непрестанен развой, който търпи непрекъснато развиване и е резултат от дълготрайно взаимоотношение с нашите консуматори, с цел да установим еволюцията на техните потребности и стремежи - до момента в който в това време се стараем постоянно да следим и да пренасяме първи международните търговски трендове тук, в София, в нашия мол. Нещо повече, стараем се във всеки един аспект да привличаме водещите международни марки! Ето за какво за нас е изключително вълнуващо да работим дружно с екипа на Силвър Стар за представянето на света на Mercedes Benz, тъкмо където техните целеви клиенти прекарват по-голямата част от свободното си време: тук в Sofia Ring Mall. Добре пристигнал, Mercedes Benz! “, сподели Димитриос Папулис, изпълнителен шеф на Sofia Ring Mall.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР