На 02.06. т.г., около 10:35 часа, на ул. "Капитан Райчо",

...
На 02.06. т.г., около 10:35 часа, на ул. "Капитан Райчо",
Коментари Харесай

За часове във Варна: Три жени бяха ранени при катастрофи

На 02.06. т.г., към 10:35 часа, на ул. "Капитан Райчо ", е зародило ПТП. Това оповестиха от ОДМВР-Варна.

Водачът на л.а. "Санг Йонг " Н.М. (60 г.) от Варна, по време на придвижване, блъска пешеходка. Вследствие на случая дамата (83 г.) получава фрактура на дясно рамо и травма на глава, прегледана е и освободена за домашно лекуване, без заплаха за живота. По случая има формирано досъдебно произвеждане.

Варненец катастрофира в канавка и рани фамилията си

- На 02.06. т.г., към 11:00 часа, на кръстовището на пътищата Долище – Варна и Суворово – Кичево, е зародило ПТП. Водачката на л.а. "Тойота " З.П. (54 г.), по време на придвижване, при съществуването на пътен знак "Б2 – Спри! Пропусни движещия се по път с преимущество ", не пропуща и блъска л.а. "Мини ".

Вследствие на случая дамата получава съчетана контузия и спукано ребро, настанена е за наблюдаване в болнично заведение, без заплаха за живота.

Катастрофа на пътя Варна - Добрич прати трима в болница, момиче е с заплаха за живота

- На 02.06. т.г., към 17:00 часа, на бул. "Цар Освободител ", е зародило ПТП. Водачката на л.а. "Фолксваген " Я.Д. (23 г.), по време на придвижване, заради неспазване на задоволителна отдалеченост, застига и блъска л.а. "Волво ".

Вследствие на случая дамата получава травма на глава, прегледана е и освободена за домашно лекуване, без заплаха за живота.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР