На 02.03. в 21:00 часа движението на Луната, която отговаря

...
На 02.03. в 21:00 часа движението на Луната, която отговаря
Коментари Харесай

Новолуние в Риби: Напрежение и вълнения за Риби, Дева, Близнаци и Стрелец

На 02.03. в 21:00 часа придвижването на Луната, която дава отговор за прочувственото ни положение и подсъзнателните ни копнежи, ще съвпадне с това на Слънцето (таланти, изява, Его).

Ефектът от Новолунието ще се усеща най-силно 02.03. и 03.03. Заради този съвпад е доста евентуално през тези три дни да не сме изключително постоянни прочувствено и да имаме спор сред съзнателните ни потребности и подсъзнателните ни стремежи. Не е изключено също по този начин да сме много едностранчиви в разбиранията си и да сме закрепени в личната позиция, до степен въобще да не записваме непознатите причини. За това е добре да не изясняваме връзките си с другите в интервала и да не влизаме в ненужни полемики.

Знакът Риби дава отговор за творчеството, идеалите, състраданието, заблудите и объркванията. Именно поради това е значимо през интервала да заобикаляме ремонтите, местенията, разправиите с близки хора и несъразмерните условия към тях, както и правенето на интервенции.

Дните около Новолунието ще бъдат най-разнообразни и напрегнати за преносимите знаци Риби, Дева, Близнаци и Стрелец, както и за хората с персонални планети или Асцендент в тези знаци. При тях са евентуални разногласия, на които ще им е мъчно да устоят, само че и които много ще ги разстроят и развълнуват.

Лъвовете и Овните може да са мощно разконцентрирани и разсеяни. При всички случаи ще имат работа за отмятане и ще им се наложи да положат известни старания в тази тенденция.

Раците и Скорпионите ще имат предпочитание да блеснат без да поставят особени старания и заради тази причина може да нямат триумф с изявите.

Водолеите и Везните по всяка възможност ще имат работни задължения, само че е значимо да са прецизни, с цел да имат триумф.

При Телците и Козирозите са евентуални проблеми с пътувания или средства за връзка. Възможни са също по този начин задължения около документи или близко обграждане.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР