На 01.01.2021 г. в 00, 15 ч. в РУ Берковица

...
На 01.01.2021 г. в 00, 15 ч. в РУ Берковица
Коментари Харесай

Шофьор помете пешеходец с колата си и избяга

На 01.01.2021 година в 00, 15 ч. в районно управление (на МВР) Берковица е постъпил сигнал за зародило ПТП сред лек автомобил и пешеходец на ул. „ България” в гр. Вършец. Това оповестиха от ОДМВР-Монтана.

На място е изпратен дежурен автопатрул на районно управление (на МВР) Вършец, който при идването си открил 18-годишен пешеходец от курортния град, потърпевш при ПТП. След случая автомобилът и лидерът не са открити, защото незабавно напуснали местопроизшествието.

Пострадалият е посетил ФСМП - гр. Вършец, откъдето е ориентиран към МБАЛ "Д-р Стамен Илиев " гр. Монтана и признат за лекуване до 04.01.2021 година

Според съдебно-медицинското уверение е с породена контузия, която води до трайно усложнение на придвижванията на лявата ръка за период над един месец.

При извършените оперативно-издирвателни мероприятия чиновници на районно управление (на МВР) Вършец открили създателя на ПТП-то – 23-годишен гражданин на врачанското с. Алтимир, лидер на лек автомобил "БМВ Е46 " с монтанска регистрация.

В хода на осъществената инспекция е изяснено, че същата нощ в 00,03 ч. при ръководство на лекия си автомобил 23-годишният навлязъл против пътен знак, забраняващ придвижването, и се е отправил по пешеходната зона на ул. "Република " против постройката на общината. По случаите са формирани преписки за повторна демонстрация на безчинство и нанасяне на междинна телесна щета.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР