Н еочаквана изненада за зрителите поднесе третия сезон на „Игри

...
Н еочаквана изненада за зрителите поднесе третия сезон на „Игри
Коментари Харесай

Нови трима участници изненадващо влизат в битка за „Игри на волята: България“

Н еочаквана изненада за феновете сервира третия сезон на „ Игри на волята: България “ довечера. Още трима участници влизат в специфична борба в утрешния епизод, която ще опреледи и кой ще заеме последното място в най-екстремната конкуренция. За първи път в предаването участниците ще бъдат повече от 24-ма, а какво чака последния боец, ще стане ясно във вторник от 21:00 часа по NOVA.

Първият от тримата кандидати е студентът и модел Булкин. Той е притежател на купата „ Super Model Universe 2020”, а измежду мощните му спортове е леката атлетика. Срещу него ще се изправи професионалният герой Симеон, който с изключение на, че е извънредно добре квалифициран физически, е и притежател на два сокола, подготвени за лов. Последният участник в тройната борба е европейският финалист и балкански първенец по троен скок – Златозар.



Изключително тежка и многокомпонентна бе първата териториална борба за сезона. Отборният дух и положителната тактика донесоха на Шампионите същински гуляй в Резиденцията. Неделчо сподели острия си разум и направи страховит поврат в борбата на пъзела. Той избави Бойците от сигурното последно място и обезпечи покрив над главите им в Стопанството. Водени от Паулина, Приключенците останаха трети и се срещнаха с Дивата река за тяхно голямо отчаяние и потрес.

Как ще премине първата нощ за племената на завоюваните от тях местоположения? Знаят ли Симеон, Булкин и Златозар, че играта към този момент е почнала? Ще се причисли ли спечелилият към някое от племената или ще има изненадваща друга орис? Кой ще завоюва със зъби и нокти достойнството да стане 25-ият участник? - всичко това ще стане ясно във вторник от 21:00 по NOVA.

Следете всичко за „ Игри на волята: България “ на и на формата.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара В супермаркета има маркетингово изследване: - Извинете господине, Вашето котенце би ли си купило " Уискас "? - Моето котенце би си купило " Лексус ", но добре, че… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниЮристът описа, че се е срещнал с Дончева в неговия офисОткритието е значимо за потреблението на роботите в бъдещеКъм момента обвиненият не е изложил пред съда никаква защитна тезаТой е една от значимите бизнес фигури на българския преход " Безусловно имаме потребност от образеца, по който се е осъществил българският блян ", споделя водачът на " ИТН " Зрителите ще станат очевидци на завладяващото начало на третия сезон довечера от 22:30 ч. по NOVAПредстои районният съд в София да заседава по настояването на прокуратуратаКога водоподаването ще бъде възстановеноКакви поздрави бяха отправени към българите по случай днешния празникТой се опитал да напусне страната " Последната цитадела на съпротивата е изцяло завладяна ", съобщи представителят на талибанитеЧестит празник!Какви са данните за последното денонощие. Вижте и няколко от новините по светаПроверете дали важат и за вас setTimeout(function(){ var scr = document.createElement( " SCRIPT " ); scr.type = " text/javascript " ; scr.src = " https://b.grabo.bg/netinfo/special/vesti_d
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР