Н ай-атрактивното риалити в ефира на NOVA – „Игри на

...
Н ай-атрактивното риалити в ефира на NOVA – „Игри на
Коментари Харесай

Повече участници, повече племена и повече локации очакват зрителите в третия сезон на „Игри на волята: България“

Н ай-атрактивното риалити в ефира на NOVA – „ Игри на волята: България “ се завръща на 4 септември (събота) тъкмо в 20:00 часа. Третият сезон на предаването ще предложи на феновете неподозирани изненади и обрати, извънредно мощни тествания и забавни участници. Повече и по-сложни борби ще гледат почитателите всеки работен ден, а в първите два епизода (събота и неделя) ще се срещнат с новите кандидати за огромната премия от 100 000 лв..

“Най-важното за нас бе да надградим постигнатото от първите два сезона на формата и той да става все по-добър. Затова сме подготвили доста изненади за феновете. Всички чакат, че ще има 3 племена, само че те ще бъдат повече. Всички чакат 24-ма участници, само че и те ще бъдат повече, а към този момент познатите местоположения – Резиденцията, Стопанството и Дивата река, също ще бъдат увеличени с още една “, разкри извънредно в студиото на продуцентът на предаването Витомир Саръиванов.

Участник на Олимпийски игри, рекордьор на Гинес, републикански първенци и хора, живели по целия свят са единствено част от участниците, които ще се включат в третия сезон на приключението. „ Кастът е извънредно разнороден и забавни и като физически данни, и като характери. Има невероятни обрати на Арената и отвън нея. А борбите тази година са доста комплицирани и са повече. Тежки игри, с доста съставни елементи, които изискват мощ, сръчност, умелост и издръжливост “, добави Витомир Саръиванов и загатна, че даже екипът е бил подложен в изключителна обстановка, която е наложила и изключителни ограничения от страна на продукцията.

Тази събота и неделя от 20:00 часа феновете ще се срещнат с участниците в новия сезон на „ Игри на волята: България “ и ще проследят първите борби. А по-късно доста изненади, напрежение, непрекъснати обрати, мощни характери, невиждани физически и тежки душевен провокации чакат почитателите в 65-епизода – всеки понеделник то 20:00 часа, а от вторник до петък от 21:00 часа.

Следете всичко за „ Игри на волята: България “ на и на формата.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ-->.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Преди време в родопско село една баба се обажда на своя другарка. Чува обаче записа:  " Телефонът на клиента е изключен. Моля, обадете се по-късно. " Бабата,… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниСлед седем дни на възобновяване се възстановява единствено скоростта на реакцияПо време на полета детето изгубило съзнаниеНападателят е бил убит от органите на редаОт години дамата твърдяла, че милионите са унищожили живота ѝИталианското държавно управление към този момент вкара наложителна имунизация за здравните работнициКампанията стартира от през днешния ден в София, Пловдив, Варна, Бургас и Велико ТърновоМарката ще е първата, която ще направи електрически модел на новата платформа STLA MediumОбщо доказаните случаи на ковид у нас са към този момент 459 051Това е втората най-голяма санкция по правилника от неговото влизане в действие насамПриближен до кралското семейство споделя, че принцесата е желала да заведе синовете си в МалибуЩамът " Мю " се е популяризирал в минимум 39 държавиГрупата издава нов албум за първи път от 40 годиниЧлен на фамилията е дал позитивен тест за COVID-19Сребърни оценки за младите волейболисти на Световното в Иран <
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР