Н ад 5 милиарда и 600 милиона лева са предоставени

...
Н ад 5 милиарда и 600 милиона лева са предоставени
Коментари Харесай

ББР каза за кредитите - над 5,6 млрд. лв

Н пъкъл 5 милиарда и 600 милиона лв. са предоставени на 18 500 микро, дребни и междинни компании от Българската банка за развиване за последните 11 години.

От ББР показват, че средногодишно към 590 дребни и междинни компании са били подкрепяни и че общо за 6500 компании от този сегмент са отпуснати 2,6 милиарда лв. под формата на кредитиране или различен тип финансова поддръжка.

Други над 12 000 компании са получили гаранции по заеми на стойност над 3 милиарда лв..

Позицията на ББР е, че банката е комерсиално сдружение, което се самоиздържа от активността си, не работи със средства от държавния бюджет и не е бюджетно дружество.

За предходната година облагата ѝ е 229 милиона лв. след налози, 30% от които са върнати в бюджета като дял.

Освен това от ББР прибавят, че са помогнали за битката против коронавирус и че банката е одитирана от огромни и самостоятелни компании.






Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара - Стефке, повече няма да мия чинии в тая къща! - Ооо...ще миеш, Пешо, и песни ще пееш! - Абе, може и да мия, но… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниВърховните магистрати са приели за верни изводите на първоинстанционния съдБюджетът на задачата е 433,5 милиона долараПолицията е блокирала изходите на градаАдмирал Ефтимов акцентира, че се усилва мащабът на учениетоТова стана ясно от фотография в формалния профил на херцога и херцогинята на КеймбриджМесецът ще стартира със относително студено времеТой е с над 30 години стажТази година раждаемостта - 10,48 на 1000, стигна най-ниска точка от основаването на комунистически Китай през 1949 г.Какъв е поводътНа места количеството на преваляванията доближи 40 сантиметраИнцидентът е станал на бул. " Източен " " Служебният кабинет работи като избирателен екип на президента ", се споделя в писмотоЩе познаете ли изпълнителяАбитуриентите трябвало да честват край крайбрежията на ТурцияСъдебни документи показват, че компанията е желала да затрудни потребителитеРазвитието на модерната търговия и по какъв начин това се отразява на избора ни като клиентиОт мрежата
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР