Н а 81-годишна възраст почина британецът Уилям Шекспир - първият

...
Н а 81-годишна възраст почина британецът Уилям Шекспир - първият
Коментари Харесай

Почина Уилям Шекспир - първият ваксиниран за ковид с Пфайзер

Н а 81-годишна възраст умря британецът Уилям Шекспир - първият мъж в света, имунизиран с препарата против Ковид-19 на "Пфайзер " и "Бионтек ", оповестява Българска телеграфна агенция.

Смъртта на Шекспир няма нищо общо с ковид и с имунизацията. Той е умрял малко откакто е прекарал инсулт. Смъртта му е настъпила предишния четвъртък в университетската болница в Ковънтри в Обединеното кралство.

Уилям Шекспир си завоюва международна популярност предходната година през декември, когато получи първата доза от имунизацията на "Пфайзер " и "Бионтек " в университетската болница в Ковънтри.

Първата имунизирана жена и човек в света с препарата на двете компании беше 90-годишната Маргарет Кийнан. Снимки и на двамата сега на приемане на първата доза от имунизацията обиколиха новинарските излъчвания по света.

Съименникът на фамозния Шекспир беше татко на две деца и дядо на четирима внуци. Той живееше в предградие на Ковънтри и по специалност е беше авиоинженер. Шекспир е бил и общински консултант в продължение на 30 години и учебен шеф за 2 десетилетия.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Попитали радио Ереван: - Как да усетим, че към този момент остаряваме? От радиото дали отговор: - Младите се къпят, преди да излязат, а старите, щом се изкъпят,… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниЗа всяка секция в страната, в която е планувано машинно гласоподаване, ще има и 100 % брой хартиени бюлетиниВъпросът е в пристанищата на балтийските републикиЗапазват се досегашните заместник-председатели и секретариМожете да видите следи от нанесен побойЯвлението в този момент ще бъде с по-близки във времето перигей и пълнолуниеСрещата ще бъде в швейцарския град ЖеневаНепознатите влезнали в къщата към 3 часа през нощтаСледователите се пробват да схванат по какъв начин се е случилоВ профила си в Инстаграм Навални уточни, че е упрекнат в отклонение на " всички дарения " Опозиционерът твърди, че го заплашва смъртна присъда в БеларусОбяснението на дипломата не е било признато от българската страна като основателноБроят на инфектираните с ковид във Англия нарастваВижте подробноститеХоливудската двойка демонстрираха дома си в Бевърли ХилсСпоред него митингите са пропаганда и пропагандаРафтовете в магазините щяха да останат полупразни, в случай че пчелите ги нямаше. И още:От мрежата Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР