Mystery box традицията отново набира измамени потребители в България, въпреки

...
Mystery box традицията отново набира измамени потребители в България, въпреки
Коментари Харесай

Въпреки редовните предупреждения! Фейсбук измама отново набира жертви в България

" Mystery box " традицията още веднъж набира излъгани консуматори в България, макар тв репортажите преди към година. Измамната скица за пари предлага кутии с сякаш скъпи артикули, както вършат международни марки, само че в тази ситуация у нас в кутиите идват единствено евтини предмети на стойност не повече от 5 лв., оплакват се излъгани пред Нова тв. 

``
реклама
За да получат кутия, хората заплащат 60 лв.. След разочарованието, че са получили външно зарядно и кабел вместо обещан таблет или теефон, излъганите не могат да се свържат с доставчика, тъй като телефонът не дава отговор. Негативните мнения във Facebook групата се трият, а даже има оповестена премия от 500 $ за положителен коментар. 

Рекламата твърди, че стоките са от " Амазон ". Пратката идва от Варна през Пловдив. Фирмата се оказва в Бургас. Пред камерите на Нова тв притежателят отхвърля да има машинация. 

Посочени като сътрудници са три Неправителствени организации, а едната се разграничава с пост във Facebook. Постоянно сменят имената на групите.  

Важно е дали уеб сайтът е към платежна система, доставчикът би трябвало да е посочен и тестван, поучават от Комисия за отбрана на потребителите.







Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР