MyKi Tcam вече се предлага на пазара на цена от

...
MyKi Tcam вече се предлага на пазара на цена от
Коментари Харесай

Българска смарт камера мери температурата за 0,5 сек.

MyKi Tcam към този момент се предлага на пазара на цена от 699 евро

При засичане на температура над 37,3°C камерата влиза в сигнален режим
(снимка: Алтерко Роботикс)

Българска компания показа нов смарт артикул на пазара – интелигентна камера за отдалечено премерване на телесната температура с акуратност от +/- 0,3°C. MyKi Tcam на Алтерко Роботикс е решение за предварителна защита на епидемии, включващо скрининг на телесната температура и умна система за предизвестие.

Самият скрининг лишава едвам 0,5 секунди и при засечена температура над 37,3°C камерата влиза в сигнален режим, като незабавно се задействат вградените тревога и гласово предизвестие за съществуване на висока температура.

MyKi Tcam е подобаваща за приложимост в офиси, заведения, хотели и други публични места, където сега е наложително премерване на температурата на гости и чиновници. Устройството се предлага на цена от 699 евро без Данък добавена стойност.

Камерата тежи 735 грама, а в основата ѝ има скоба със общоприета резба ¼ за монтаж на таван или под. Батерията на камерата е акумулаторна с USB зареждане и устоя до 8 часа в режим на работа.

MyKi Tcam има вградено в двете посоки аудио, което разрешава осъществяване на диалог при нужда. При приближаване на камерата (на 1 м) тя автоматизирано припомня за премерване на температурата. Оборудвана е с OLED екран, на който в действително време се демонстрира засечената температура, като в същото време тя се оповестява и гласово.
още по тематиката
Всеки развой на премерване на температурата приключва за 0,5 секунди, а с помощта на високочувствителния датчик, прецизността при премерване е обезпечена – с акуратност до +/- 0,3 °C.

MyKi Tcam има вграден WiFi модул, който разрешава свързване на устройството със смарт телефон, тв приемник или компютър и видео наблюдаване онлайн. Това се реализира с гратис приложение FINDCAM Max, което е налично както за iOS, по този начин и за Android.

Интелигентният интерфейс на приложението дава статистически данни за измерванията на температурата в действително време и разрешава предпазване и достъп до данните за направените измервания и видео записи обратно във времето.

Данните се съхраняват на вградената карта памет (128 GB), a приложението е мястото, където те са налични и могат да бъдат прегледани и оценени когато и да е.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР