Мястото за покушението не е избрано случайно. За два дни

...
Мястото за покушението не е избрано случайно. За два дни
Коментари Харесай

Румен Ралчев: Тиражират се неистини за опита за атентат срещу Гешев

Мястото за покушението не е определено инцидентно. За два дни се насложиха доста спомагателни елементи, които не са истина и въз основата им избрани специалисти показват мнение. Това съобщи в ефира на Би Ти Ви ръководителят на работа „ Безопасност и защита “ и някогашен чиновник на НСО генерал-майор Румен Ралчев.

„ Това, което се вижда е остатъкът от гърмежа. Следствието е иззело доказателствата. По колите има провали и това не е фойерверк. Фактът, че в региона има цъфнали цветя демонстрира, че гърмежът не е отишъл нагоре, а встрани. Едно са оперативните версии, друга е истината. Следствието не е заинтригувано да излезе, това което то знае “, акцентира той.

„ Близките до Иван Гешев знаят какъв брой постоянно той употребява този маршрут. Взривът е автентичен, бил е ориентиран. Единствено положителният късмет е избавил участниците в този ескорт “, счита специалистът.

„ Гешев не е пътувал със фамилията си. Той не е задължен да удостоверява или почива. Тази версия излезе в медиите. Това демонстрира, че се наслагват лъжи върху обстоятелствата. Трябва да се има вяра само на това, което следствието споделя. Единственото правилно е мястото, където е станало “, сподели генерал-майор Румен Ралчев.

„ Моят извод е, че атентат е имало. За благополучие има разминаване в това, което назоваваме прекосяване на автомобил и възпламеняване на взривното устройство. Нещата са били по този начин ситуирани, че да загине основния прокурор. Тогава щяхме да влезем в международните медии. Екипът е реагирал вярно “, заключи той.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР