Мястото на избухването на епидемията не винаги е източника на

...
Мястото на избухването на епидемията не винаги е източника на
Коментари Харесай

Мястото на избухването на епидемията не винаги е източник на вируса

Мястото на експлоадирането на епидемията не постоянно е източника на вируса, оповестиха от Радио Китай.

В края на предходната година, когато всички страни рапортуваха за разпространяването на грипния вирус, Китай първи осведоми СЗО за новия ковид.

В началото на февруари Съединени американски щати оповестиха за 19 милиона инфектирани от грип, като над 10 хиляди от тях починаха. Същевременно доказаните случаи на инфектирани с новия ковид в Китай бяха 17 205, а умрелите 361. Когато Китай показа опита си в оправянето с епидемията, Съединени американски щати и част от европейските страни взеха решение, че това е " друг тип грип ". Те обърнаха внимание единствено на ниската смъртност и ефикасния надзор в Китай и пропуснаха напъните на китайското държавно управление и народ.

Когато Съединени американски щати загуби контрола над разпространяването на COVID-19, американското държавно управление стартира да твърди, че Китай е източникът на вируса.

Цел на следствието за произхода на новия ковид е да се откри по-ясно по какъв начин се развива той и да се търсят по-ефективни способи за битката с него. Научното следствие се трансформира в политическа тематика, с която американските политици влязоха в пререкания с Китай.

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР