Място в първите шест на Европейското първенство и класиране за

...
Място в първите шест на Европейското първенство и класиране за
Коментари Харесай

Виктор Карагьозов: Целта ни е да се класираме за Световното догодина

Място в първите шест на Европейското състезание и класиране за финалите на Световното следващата година е огромната цел пред националния тим на шампионата на Стария континент за юноши до 18 година в Грузия, сподели на конференция в Пресклуб България старши треньорът на отбора Виктор Карагьозов и добави :

„ Започнахме лагера на 1 юни в Самоков. След това участвахме на Балканиадата в Сърбия, където станахме втори. Вчера победихме Франция в контрола, през днешния ден имаме втори мач с тях. С това приключва подготовката и отпътуваме на Европейското. Очакванията ми са да осъществяваме капацитета си, който не е по никакъв начин дребен. Мисля, че свършихме много огромна работа “.
Виктор Карагьозов.
Карагьозов разясни, че вижда още някои запаси във връзка с играта на тима, само че се надява в последните три-четири дни преди шампионата да изчистят слабостите. Според него групата ни е равностойна. Съперниците ни в групата приключиха измежду първите четири в предходното европейско, само че това не го тормози .

„ Важното е, че запазихме тима здрав. Всички, които пристигнаха след интервенции и възобновяване, към този момент са на положително равнище. Първата ни цел е да се класираме за Световното идната година. Това значи, че би трябвало да сме в първата шестица. Регламентът не разрешава други квалификации. Ще мислим мач за мач. Първо играем с еврошампиона Словения, след това с Полша, Германия и Италия. Ако успеем да осъществяваме капацитета си и да излезем от групата, имаме шансове да се намесим в битката за призовите места. Това е първата ни цел. Не желая да товаря ненужно момчетата. Те още не са толкоз душевен устойчиви. От тях желая да се показват по най-хубавия метод. Радвам се, че ще срещнем Словения първоначално, а не в последните мачове. Имаме шансове против тях. Информацията ни за този противник е от преди 2 месеца. Срещаме все тимове, които са измежду водещите в надпреварите при юношите и младежите “.
Симеон Николов.
„ Не сме обезпокоени от групата, макар че е тежка. Дай Боже да вземем орден “, сподели пред репортерите националът Симеон Николов. На днешната конференция участваха още асистент треньорите на отбора ни до 18 година Стефан Ганчев и Добромир Лазаров. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР