Мярката за ограничаване на пътуванията чрез КПП-тата на изходите на

...
Мярката за ограничаване на пътуванията чрез КПП-тата на изходите на
Коментари Харесай

Борисов обмисля се нов режим за КПП-тата на областните градове

Мярката за ограничение на пътуванията посредством КПП-тата на изходите на регионалните градове може да бъде изменена. Това се разбра от думите на премиера Бойко Борисов, който отговаряше на въпроси в живо лъчение на Facebook страницата на " Господари на ефира ".

Идеята му е в обособени часове да могат да минават съответни групи хора. " От 5 до 6 ч. едни служащи минават, а от 6 до 7 ще минават други ", сподели Борисов, само че без да споделя за кои специалности приказва.

Заедно с Борисов в живото лъчение взе участие и вицепремиерът Томислав Дончев, който разгласи, че в случай че оперативният щаб предложи по-строги ограничения, да вземем за пример излизане от къщи с декларация, това няма да става със SMS, a през приложение.

" До дни ще представим особено създадено електронно приложение, което ще разреши - в случай че се наложи сгъстяване на режима - това да се прави в приложението ", сподели той.

" Вървим по тънка нишка - хем да са ни строги ограниченията, хем да дадем въздух на обществото, да не се паникьоса. Кипър през днешния ден предложи видеонаблюдение по домовете, в Италия без декларация не се излиза. В Русия кучето можеш да го разхождаш единствено на 100 м от вкъщи ", сподели Борисов.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР