Мярката Достъпно за вас с въпросните 7 продуктови групи е

...
Мярката Достъпно за вас с въпросните 7 продуктови групи е
Коментари Харесай

Владимир Иванов: Мярката „Достъпно за вас" е направена така, че да се осигури абсолютно цялата гама от необходими продукти

Мярката „ Достъпно за вас " с въпросните 7 продуктови групи е направена по този начин, че да се обезпечи безусловно цялата гама от нужни артикули, да се обезпечи задоволително протеин, витамини, без да има заместващи артикули. Това сподели ръководителят на Държавната комисия по стоковите тържища и борсите Владимир Иванов в предаването „ Събуди се " по Нова телевизия.

Кошницата включва артикули с най-ниска цена от съответната продуктова група за съответния обект, разясни той. „ Мярката цели да сътвори най-хубава съперника среда, да ангажира с репутационен риск пазарните играчи от страната на предлагането, а от страната на търсенето да се даде повече информация на хората по какъв начин да подберат своята потребителска кошница ", изясни Иванов.

По думите му посредством мярката жителите ще са по-добре осведомени, ще има бистрота на пазара. „ Най-ниските цени ще бъдат обозначени във веригата. Целта е продуктите да обслужват хората с най-ниски приходи. "

Пазарът е най-хубавият регулатор, акцентира той. „ Трябва да поставим старания. Това е добра стъпка в възстановяване на комерсиалните практики ", добави Иванов.

В самодейността ще се включат с изключение на огромните търговски вериги, и дребни търговски обекти, предлагащи стеснен брой артикули. „ Всеки индивид, сключил това съглашение, поема репутационния риск. Репутационният риск е доста по-опасен от всевъзможен тип груба държавна интервенция. Когато клиентите са задоволително добре осведомени и когато видят неточни практики и това нещо стане осведомително налично, това няма да е добре за въпросния състезател, който е решил да нарушава разпоредбите ", сподели още Иванов.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР