Мярка за неотклонение задържане под стража“ бе взета днес по

...
Мярка за неотклонение задържане под стража“ бе взета днес по
Коментари Харесай

Арестуваха и обвиниха мъж за обир като по филмите на над 188 000 лв. от банка в Русе

Мярка за неотклонение „ задържане под стража “ бе взета през днешния ден във връзка с причинител на кражба на пари от клон на банка в Русе.

И.А.П. е притеглен като обвинен от прокуратурата за това, че през нощта на 26 против 27 март 2016 година, в съучастничество с неустановено лице, като причинител, откраднал от русенска банка 150 000 лева, 7000 английски паунда и 12 000 щатски $, всичко на обща стойност 188 385, 52 лева

Обирът станал като във филм. На 28 март м.г., който е понеделник, отивайки на работа, банковите чиновници откриват липса на голяма сума от трезора. Пристигналата полиция се натъква на отвор, продънен в стената на помещението на трезора, от към страната на подземни публични гаражи.

В резултат на голям брой следствени дейности и оперативно издирвателни мероприятия, осъществени от Областната дирекция та Министерство на вътрешните работи – Русе, под управлението на Районната прокуратура, е открит единия причинител на дръзкия грабеж и са събрани нужните доказателства за виновността му.

И.А.П е бил арестуван за 72 часа до довеждането му пред съда. Съдът е почел през днешния ден настояването на Районна прокуратура – Русе за взимане на мярка за неотклонение „ задържане под стража “.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР