MW5s осигурява едновременен достъп без забавяне на множество устройства(снимка: Tenda) Мрежовият

...
Коментари Харесай

Нова меш система подобрява Wi-Fi изживяването


MW5s обезпечава едновременен достъп без закъснение на голям брой устройства
(снимка: Tenda)

Мрежовият производител Tenda пусна нова меш система на българския пазар. Това е MW5s 2-pack, която се състои от 2 модула и обезпечава сумарно Wi- Fi покритие на повърхност до 230 кв.м.

С включените 2 гигабитови врата, MW5s AC1200 извлича максимума от високоскоростните широколентови услуги, обявиха от производителя. Всеки модул се свързва автоматизирано с другия, създавайки разпределена мрежа в целия дом, а покритието се уголемява елементарно посредством прибавяне на спомагателни модули.
още по темата
Комбинирайки главния чип от 1GHz с, nova MW5s може да комуникира по едно и също време с голям брой устройства, като им обезпечава интернет връзка без закъснение.

Двата усилвателя на мощ, употребявани както при 2,4GHz, по този начин и в честотната лента от 5GHz на първичния възел, усъвършенстват силата на сигнала, до момента в който вградените двулентови антени обезпечават навлизане през стени, отстраняват един от най-често срещаните проблеми при елементарните рутери. Системата автоматизирано контролира скоростта на предаване на данни, когато работи зад 2 стени, с цел да обезпечи оптимално покритие във всяка точка на дома.

MW5s се състои от два бели модула с авансово сдвоена настройка
(снимка: Tenda)

Вградените и MRC усъвършенстват сигнала, като усилват способността за навлизане през стени и разпределят доста по-широко Wi-Fi покритие. Едновременно с това те концентрират сигнала и го насочват непосредствено към посоката, в която се намират устройствата.

Новата на Tenda се състои от два бели модула с авансово сдвоена настройка. Вторичните възли улесняват настройката и разширението на съществуващата Wi-Fi мрежа, като обезпечават едновременна поддръжка на до 80 устройства.

Nova MW5s 2-pack се предлага на пазара у нас от формалния дистрибутор Мост Компютърс на цена от към 180 лева с Данък добавена стойност и 36 месеца гаранционен интервал.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР