МВР На тържествена церемония "Полицай на годината" вчера бяха отличени полицаи

...
МВР
На тържествена церемония "Полицай на годината" вчера бяха отличени полицаи
Коментари Харесай

Отличиха полицаи на церемонията Полицай на годината

МВР На тържествена гала "Полицай на годината " през вчерашния ден бяха отличени служители на реда и колективи, постигнали високи професионални резултати. Те бяха сърдечно поздравени от министъра на вътрешните работи Валентин Радев. 
Вие спечелихте едно съревнование, само че не между тях, а сред вас и престъпността. Тези награди са оценка за труда и на вашите сътрудници, с които работите дружно, както и за търпението и проявеното схващане от фамилиите ви, с тези думи вътрешният министър поздрави наградените чиновници. 
В словото си той обърна внимание и на резултатите, изведени от статистиката - от регистрирани 92 000 закононарушения, 43 000 са разкрити. В мониторинговия отчет Министерство на вътрешните работи се сочи за образец във връзка с битката с корупцията. Фронтекс, както и сътрудниците ни, също акцентират решаващата роля на Министерство на вътрешните работи в опазването на границата. Това са положителни знаци, само че най-важният от тях, е че хората ни одобряват все по-добре, заключи министър Радев. Той увери, че политическото и професионалното управление на министерството ще продължат да поставят старания за възстановяване на изискванията на труд и заплащането на чиновниците.
За 24-та поредна година бяха връчени премиите "Полицай на годината ". Церемонията се състоя в зала 8 на НДК, а основатели бяха Министерство на вътрешните работи и фондация "Доверие и протекция ".
По традиция бяха връчени четири самостоятелни, четири групови и две поощрителни награди. За поредна година бе присъдена и специфична премия за цивилен принос към работата на полицията. По концепция на шефа на ГДНП гл.комисар Христо Терзийски бе отличен и ръководителят на фондация "Доверие и протекция " Христо Друмев, с помощта на който съвсем четвърт век се организира церемонията "Полицай на годината ".

Колективна премия получи бранш "Специализирани полицейски сили " - Пловдив. Индивидуална премия получи Тодор Гарджев от Криминална полиция.

Всички наградени получиха специфична грамота и предметна премия, обезпечени от фондация "Доверие и протекция ", а носителите на наградата "Полицай на годината 2017 година " самостоятелно и групово - купа.

За първи път тази година по време на церемонията се организира и търг на детски рисунки, дело на ученици на самодейността Детско полицейско ръководство в цялата страна, с който бяха събрани близо 4000 лв.. Парите ще бъдат предоставени на Националната благотворителна акция за подкрепяне на децата на починалите и потърпевшите при осъществяване на служебните отговорности чиновници от системата на Министерство на вътрешните работи, а самодейността бе на символичния хазаин на церемонията основен комисар Христо Терзийски, шеф на Главната дирекция "Национална полиция ".
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР