МВР залови трима криминално проявени мъже - на 42, 38

...
МВР залови трима криминално проявени мъже - на 42, 38
Коментари Харесай

МВР издирва два месеца автокрадци,измъкнали се при гонка


Министерство на вътрешните работи залови трима престъпно проявени мъже - на 42, 38 и 32 години след близо два месеца търсене.

През месец юни, по време на спецоперация чиновниците на реда забелязали мъжете да се придвижват към вилна зона "Малинова котловина " със Saab 9-3 със софийска регистрация и Range Rover Sport с задгранична регистрация.

Полицаите наблюдавали колите и видели, че тримата сменили регистрационните номера на джипа. Затова и незабавно пристъпили към задържането им.

Единият от причинителите обаче се качил на ровъра и потеглил с висока скорост, удряйки челно длъжностен полицейски автомобил.

Въпреки опита да бъде спрян лидерът нараснал скоростта и траял по черен път, влачейки полицейски чиновник в продължение на 15-20 метра.

След като разрушил стоманен портал на строителен обект, изоставил колата и хукнал към близката гора.

И другите двама крадци побягнали към близката гориста околност и се укрили тогава.

Установено е, че автомобилът с задгранична регистрация е откраднат от паркинг пред столичен хотел на бул. "Цариградско шосе ". Полицаите иззели доста движимости, доказващи незаконната активност на тримата мъже.

Днес Министерство на вътрешните работи оповестява, че тримата мъже са арестувани за 72 часа и са упрекнати за осъществено закононарушение по член 346 от Наказателен кодекс.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР