МВР трябва да каже циганин ли е извършителят на убийството

...
МВР трябва да каже циганин ли е извършителят на убийството
Коментари Харесай

Волен Сидеров: МВР да каже циганин ли е убиецът на Виктория Маринова?

МВР би трябвало да каже ром ли е причинителят на убийството на Виктория Маринова и за какво подобен вид цигански закононарушения към този момент се назовават битови. Това сподели водачът на „ Атака " и член на парламентарната комисия по вътрешна сигурност и публичен ред по време на съвещание на комисията. „ Циганин ли е причинителят на убийството на Виктория Маринова? ", попита той вътрешния министър Младен Маринов.
„ Защо Министерство на вътрешните работи забрани да се разисква етническия генезис на тежки закононарушения? Преди години имаше случай с насечена с секира стара жена от двама роми. И по-късно съдията ги пусна на независимост. Поставих този въпрос в Народното събрание и бях наказан от съдията за какво съм му загатнал името ", сподели още Сидеров и попита още за какво подобен вид цигански закононарушения към този момент се назовават битови.

„ Как причинителят е съумял да избяга и дали не е обвързван с други лица? Дали някой не го е насочил към тази жертва ", попита още Сидеров.

Не би трябвало да посочваме етноса на причинителя на убийството на Виктория Маринова, тъй като по този начин слагаме опълчване в обществото, реагира ръководителят на ПГ на ГЕРБ и ръководител на парламентарната комисия по вътрешна сигурност и публичен ред Цветан Цветанов.

Той поздрави министър Маринов за бързото откриване на случая. „ Много разчитаме на засиления журналистически интерес, с цел да създадем почит към институциите на България. Защото положителната работа на чиновниците на Министерство на вътрешните работи и на Прокуратурата доведоха до този добър край. Както и положителното съдействие с немските служби даде опция за откриването на хипотетичния причинител за часове ", разяснява Цветанов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР