МВР ще подпомогне финансово двамата действащи служители на Гранична полиция“

...
МВР ще подпомогне финансово двамата действащи служители на Гранична полиция“
Коментари Харесай

МВР подпомага финансово граничари, подсъдими за смъртта на турски рибар

МВР ще подкрепи финансово двамата настоящи чиновници на „ Гранична полиция “ за образуване на отбраната в Турция, оповестиха от пресцентъра на полицията.

Министърът на вътрешните работи Младен Маринов се срещна с Михаил Цонков, Живко Петков, Николай Костов и Николай Петков, упрекнати в това, че са простреляли турски нарушител, навлязъл в български териториални води край Резово на 17 април 2008 година. Срещата е взаимна самодейност на управлението на Министерство на вътрешните работи и на депутатите от Бургаския многомандатен изборен регион. На нея участваха и народните представители Диана Саватева и Димитър Бойчев, шефът на Главна дирекция „ Гранична полиция “ основен комисар Светлан Кичиков и началникът на кабинета на министъра Михаил Златанов.

Имаме положителния образец със случая с българския жител Желяз Андреев. Той демонстрира, че безапелационната позиция на институциите води до позитивни резултати, когато сме на страната на правото – уточни министър Маринов.

Не изискуем на граничарите просто поддръжка на думи, значимо е да покажем съпричастност и за организацията и логистиката на отбраната, която им следва – означиха народните представители.

Министерството на вътрешните работи ще подкрепи финансово настоящите чиновници Живко Петков и Николай Костов. Главна дирекция „ Гранична полиция “ има подготвеност да инициира благотворителна акция измежду чиновниците на Министерство на вътрешните работи, а при нужда ще се търсят и други благоприятни условия за набиране на средства.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР