МВР ще направи проверка по случая с изтеклите интимни снимки

...
МВР ще направи проверка по случая с изтеклите интимни снимки
Коментари Харесай

МВР ще направи проверка на случая с изтеклите интимни снимки само ако пострадалата поиска

МВР ще направи инспекция по случая с изтеклите интимни фотоси на приятелката на претендента за кмет на София Борислав Игнатов, когато постъпи искане от нея. Това заяви вътрешният министър Младен Маринов, представен от БНР.

" До този миг нямаме искане от заинтригуваната страна да правим инспекция. Ако има такова искане от съответно лице, ще бъде осъществена инспекция и тогава мога да дам отговор. Такова обвиняване директно към Министерство на вътрешните работи не е отправяно от заинтригуваната страна. Ако бъде отправено, отново споделям, ще правим инспекция и ще дадем информация ", сподели министърът.

В края на предходната седмица уеб сайтът " Пик " разгласява интимни фотоси на дамата откакто приятелят й беше повдигнат за претендент - кмет от " Демократична България ". Самият Игнатов в изказване преди ден разясни, че фотосите са направени преди повече от 10 години от човек, който неговата сегашна другарка е обичала и му се е доверила, само че след края на връзката мъжът ги употребявал за шантаж и изнудване, а по-късно ги пуснал в интернет. По думите му, тя е подхванала всичко належащо фотосите да бъдат свалени. Незабавно подала и тъжба в Министерство на вътрешните работи, към която предава и флашка с публикуваните срещу волята ѝ фотоси. Следствието обаче не дало резултат.

Какво е " порно за възмездие " и по какъв начин въпросът е организиран законодателно в развитите демократични страни четете тук.

Как реагираха публицистите четете тук.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР