МВР със засилени мерки за контрола по пътищата за предстоящите

...
МВР със засилени мерки за контрола по пътищата за предстоящите
Коментари Харесай

МВР с масови проверки по пътищата

МВР със засилени ограничения за контрола по пътищата за идните почивни дни. Ще се следи за съблюдаване на рестриктивните мерки на скоростта, изрядни документи и приложимост на алкохол и опиати. Създадена е нужната организация от КАТ, която ще подкрепи натоварения трафик, който се чака през днешния ден и през последния ден от почивните дни.

На изходните точки на огромните градове още този следобяд ще има екипи на КАТ, които ще подкрепят и управляват трафика, сподели за Българска национална телевизия основен контрольор Илия Георгиев.

По време на почивните дни ще бъдат правени инспекции за приложимост на алкохол от водачите и ще има засилен надзор за оптималната скорост за придвижване. Ще се ревизират и мотористите.

Служителите на КАТ ще бъдат съсредоточени по основните пътища и автомагистралите, само че също по този начин ще се правят инспекции по дребните обитаеми места.

По отношение на е - тротинетките основен контрольор Георгиев съобщи, че се работи за регламентиране на придвижването им. Към момента настоящите правила за тези транспортни средства са както за всички участници в придвижването. Георгиев прикани тези, които употребяват електрически тротинетки да поставят каски и да бъдат задоволително забележими за всички. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР