МВР с нестандартен подход към шофьорите, които преминават българската границ.

...
МВР с нестандартен подход към шофьорите, които преминават българската границ.
Коментари Харесай

За безопасно пътуване: МВР раздава листовки с правилата за движение у нас на гастарбайтерите

МВР с ексцентричен метод към водачите, които минават българската границ. На Граничен контролно-пропусквателен пункт " Капитан Андреево " ще се раздават листовки с главните правила за придвижване на пътя. Те са на 4 езика - български,турски,английски и немски.

Снимка: БГНЕС

Водачит ще получават брошурите от граничните чиновници при наложителната паспортна инспекция. Акцент е подложен върху винетната такса, светлините и защитния колан, като са посочени и глобите при нарушаване.

" Това е в помощ на пътуващите, които при среща с Пътна полиция или някакви знаци, които не са им ясни, да им е в помощ и да знаят какво тъкмо би трябвало да извършват, както и глобата, която следва да им бъде приложена ", разяснява гл.инспектор Емил Гочев, шеф на Граничен контролно-пропусквателен пункт Капитан Андреево

Акцията е на Министерство на вътрешните работи и на Министерството на превоза. През август трафикът на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Капитан Андреево” е натоварен поради гастарбайтерите, които пътуват от Турция към Западна Европа и назад.В най-натоварените дни границата минават 10 000 автомобила за денонощие.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР