МВР разкри неизвестни подробности около ареста на британския гражданин Даниел

...
МВР разкри неизвестни подробности около ареста на британския гражданин Даниел
Коментари Харесай

МВР с последни новини за ареста на английския педофил – спипали го в дома му с…

Министерство на вътрешните работи разкри незнайни детайлности към ареста на английския жител Даниел Хъл, който се подвизава като свещеник в ромската махала на Сливен, а се оказа, че е блудствал с деца.

Арестът на британския жител е осъществен на 12 септември след осъществена двумесечна инспекция по документиране на закононарушението от чиновници на отдел "Киберпрестъпност " при ГДБОП и чиновници на ОДМВР-Сливен.

43-годишният мъж е арестуван към 06.00 часа сутринта при профилирана полицейска интервенция в дома си, в сливенския квартал „ Надежда “.

В момента на ареста той е бил заварен в едно помещение в наличието на шест малолетни и малолетни лица от мъжки пол.

Децата са отведени неотложно в РУ-Сливен и с тях е стартирана работа с инспектори от Детска педагогическа стая, психолог и проверяващи служители на реда.

Рисковано: Репортерка на bTV едвам не стана жертва на сливенския педофил СНИМКИ

В хода на осъществените процесуално - следствени дейности от жилището и персоналния автомобил на арестувания са конфискувани компютърна настройка, видеокамери и други движимости, имащи отношение към осъщественото закононарушение.

Арестуваният е отведен в РУ-Сливен и в началото е арестуван за 24 часа.

По случая е формирано досъдебно произвеждане под надзора на Окръжна прокуратура – Сливен , като е документирано, че лицето е осъществявало неколкократно блудствени дейности с малолетните жертви от гр. Сливен.

Докато правил противоправните си действия лицето легитимирало престоя и контактите си с децата от квартала, в който живеел в гр. Сливен като се представял за свещеник, който проповядва течение на християнската вяра.

През миналата седмица чиновниците на отдел „ Киберпрестъпност “ при ГДБОП са задържали още трима педофили на територията на град София.

В понеделник на 09.09.19г. е бил задържан френски жител, който работил като чиновник в кол-център на интернационална компания.

На 13 в петък пък били арестувани други двама български жители от град София.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР