МВР разби канал за нелегален внос на цигари. Общото количество

...
МВР разби канал за нелегален внос на цигари. Общото количество
Коментари Харесай

Разкриха нелегален внос на цигари за 2 млн. лв.

МВР разруши канал за незаконен импорт на цигари.

Общото количество на тютюневите произведения е на стойност близо два милиона лв. по пазарни цени и е част от действителен канал за контрабандни цигари.

Това стана ясно през днешния ден по време на брифинг на Министерство на вътрешните работи и Гранична полиция.

Действията по следствието стартирали от Бургас. Вносът е почнал от морския град, като стоката се транспортира към София. В столицата Министерство на вътрешните работи разрушава склад, в който са открити 20 дървени палета. В помещението в Кремиковци са открити близо 123 000 кутии цигари. Количеството дава отговор на 246 мастербокса.

Стойността на откритите в София произведения е над 922 000 лева

Дъските са били издълбани на фреза и ловко покрити с еднакъв фурнир, който да заличи уликите върху дъските. Устновени са притежателите на склада, като мъжете имат постоянни контракти за наем.

Работата по документирането на закононарушението продължава. Към този миг се търсят няколко души.

Под надзора и управлението на Окръжна прокуратура – Бургас е осъществено претършуване на петте пространства, нахоящи се в гр. София.

Откритите цигари са укрити тъкмо като тези, открити в Пристанище – Бургас преди няколко дни. Контрабандни цигари, укрити в преднамерено направени кухини в дървен материал, бяха открити по време на митническа инспекция на резервоар, който е бил пренесен от транспортен съд и доставен на Пристанище – Бургас на 01.08.2018г.

Междувременно полицията разкри и тайфа за продажба на имитиращи артикули – дъвки, слънчеви очила, ароматизатори.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР