МВР работи през целия ден с мащабен ресурс, но още

...
МВР работи през целия ден с мащабен ресурс, но още
Коментари Харесай

Психолози разкриха нещо много тревожно за свирепия убиец от Костенец

Министерство на вътрешните работи работи през целия ден с огромен запас, само че още не можем да му влезнем в пътечката на Стоян Зайков. Това самопризнание направи на следващия брифинг в Костенец шефът на софийската регионална дирекция на вътрешното ведомство старши комисар Николай Спасов, оповестява "Трафик ".

Вече осми ден всички старания на полицията да открие обвинения за убийството на Милена Шишкова някогашен пандизчия удрят на камък. Днешната акция по издирването му беше най-мащабната, само че също не даде резултат.

"Претърсихме реки, дерета, горска околност, използвахме високапроходима техника, кучета, хеликоптер, само че към този момент съответна диря нямаме ", съобщи Спасов. Той изясни, че екипът престъпни психолози, които работят по случая, дават непрекъсната информация за възможното държание на Зайков.



Анализът на психолозите сочи, че 43-годишният Стоян, прочут и с прозвището си Чане, е тежък умопобъркан. Мащабното наличие на служители на реда, барети и други чиновници на Министерство на вътрешните работи, които го търсят, обаче създавало в него чувството, че е доста важен и значим.
"Може да звучи необичайно, само че Стоян изпитва маниакално възприятие на удовлетворение от обстановката ", гласи направеният психопортрет.

Подозренията са, че Чане през деня се крие в покрайнините на Костенец, а нощем намира леговище в града, като не е изключено да има и ятаци. Днес още веднъж са претърсени всички къщи в квартал " Полето ", където е домът на Зайков, и изоставените постройки в региона. Внимателно са претърсении гробищата.



Старши комисар Николай Спасов изясни, че евентуално Зайков е сменил облеклата и се е трансформирал като осанка за миналите 10 дни. Той посъветва хората да внимават за главните присъщи белези на обвинения палач, измежду които са оплешивявания в средата на главата.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР