МВР провери ли контактите на бившата депутатка от Атака Калина

...
МВР провери ли контактите на бившата депутатка от Атака Калина
Коментари Харесай

Фрог пита МВР: Контактувала ли е експертът-полицай Калина Крумова с лидер на ОПГ за мокри поръчки?

МВР ревизира ли контактите на някогашната депутатка от „ Атака ” Калина Крумова, преди да я назначат във вътрешното ведомство? Това ще попитаме по формален ред шефа на ведомството Валентин Радев.
Наскоро стана известно, че Крумова е назначена като специалист по въпросите на пътната сигурност, въпреки в никакъв случай в живота си да не е давала признаци, че е осведомена с този проблем. Тя по-скоро се прочу като труженик за въвеждането на сурогатното майчинство. Във връзка със странното предопределение депутатката от ГЕРБ Нели Петрова, изгубила детето си при ПТП, изригна: " Не имам вяра, че нейната битка за понижаване на черната статистика е чиста и свята!!! Друго не разясня ".

Според източници на Фрог, някогашната тв водеща по СКАТ от преди десетина години Калина Крумова била назначена по светкавична процедура, която другояче се влачела с месеци и години за останалите чиновници. Има подозрения, че при изследването може да не са били изяснени до дъно значими условия, свързани с предишното й. Опазил ни Бог, да мислим неприятно на дамата, само че държим критериите за назначение в системата да се ползват еднообразно към всички. В случая това е под въпрос. Припомняме ви, че Крумова за къс интервал от време, откакто даде цялата си сила и интелектуален потенциял на „ Атака”, „ прелетя” през няколко дуги партии като „ България без цензура” на Николай Бареков и ГЕРБ. За да няма въпросителни, взехме решение да зададем няколко значими, коства ни се въпроси към Радев:

1. Проучена ли е Калина Крумова за работа в Министерство на вътрешните работи, на каквато процедура се подлагат всички чиновници? Какъв е резултата?

2. Получила ли е достъп до класифицирана информация?

3. Установено ли е, дали като народен представител от „ Атака”, е контактувала с лица, наказани на пожизнен затвор без право на подмяна?

4. Знае ли се, дали Крумова е имала професионални или други връзки с някогашния консултант от „ Атака” Петър Стоянов-Сумиста, който съгласно Върховен касационен съд е водач на проведена незаконна група за убийства? Ако това е направено, то какъв е резултата?

Очакваме шефът на Министерство на вътрешните работи Валентин Радев, който би трябвало да е най-информирания човек в страната, да отговори бързо и изчерпателно.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР