МВР потвърди новината на BulNews за катастрофиралия „Мерцедес” във Враца.

...
МВР потвърди новината на BulNews за катастрофиралия „Мерцедес” във Враца.
Коментари Харесай

От полицията излязоха с официална информация за катастрофата с откраднатия „Мерцедес” във Враца

МВР удостовери новината на BulNews за авариралия „ Мерцедес” във Враца.
Екшънът се разиграл в ж.к. „ Дъбника”, минути след 5.30 часа през вчерашния ден. Лек автомобил "Мерцедес Ц 250 ", ръководен от 20-годишният Т. Симеонов, който е гражданин на село Бели Извор, аварирал като се забил в оградата на детска градина „ Знаме на мира”.
Младежът се почерпил солидно преди да подкара возилото си, което най-вероятно е и повода за случая. Той се е движел с огромна скорост, след което изгубил надзор над колата, последвал тежкият удар и возилото се завъртяло на пътя.
Стреснатият юноша избягал от местопроизшествието, само че не съумял да се укрие от униформените. Малко след случая, каскадьорът бил открит и арестуван.
Полицаите създали проба за приложимост на алкохол на 20-годишния, при която дрегерът е отчел над 1.2 промила в издишания от него въздух.
Оказало се, че това не е единственото нарушение на водача. От направената информация станало ясно, че той е недееспособен, а колата е крадена. Автомобилът е благосъстоятелност на 24-годишния врачанин Н.Н., само че е употребен от Г. Г. на 30 години, гражданин на Бели извор.
Т. Симеонов е съпроводен до незабавния център в града под Околчица, където е дал кръв за лабораторен разбор и му е формиран акт по закона за придвижване по пътищата. По случая е формирано бързо произвеждане.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР