МВР потвърди новината на BulNews.bg за катастрофата на обходния път

...
МВР потвърди новината на BulNews.bg за катастрофата на обходния път
Коментари Харесай

МВР потвърди новината на BulNews за катастрофата на обхода на Враца

МВР удостовери новината на BulNews.bg за злополуката на обходния път на Враца нощес. Както само медията ни заяви, провинен за ПТП-то е възрастен човек, който не спрял за знак „ Стоп “.

Меле на обхода на Враца! Дядо не спря на „ Стоп “ и опустоши „ БМВ “ с дете в него /снимки/

Припомняме, че случаят стана към 19 часа на кръстовището сред околовръстното и Криводолско шосе. 84-годишен дядо пътувал откъм село Уровене, откъдето е родом, към Враца. Той карал лек автомобил „ Пежо 405 “, а с него пътувала старата му брачна половинка. На кръстовището с обхода той не спрял на знак „ Стоп “ и помел движещо се по основния път „ БМВ “.
Баварецът е със софийска регистрация и се движел в посока Видин. В него пътувал татко дружно с 4-годишната си дъщеричка. Ударът е бил толкоз мощен, че колата се въртяла на пътя близо 100 метра. Цяло знамение е, че в този миг отсреща не е идвала друга кола или камион и по този начин не се е стигнало до по-сериозен случай.
На местопроизшествието пристигнали две коли за спешна помощ. Те откарали в болница столичанинът и детето от „ БМВ “-то и 81-годишната баба, която пътувала в „ Пежо “-то. Подробности за положението на ранените не се оповестяват.
Пробите за алкохол на водачите са негативни.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР