МВР получи превозни средства от Мисията на Международната организация по

...
МВР получи превозни средства от Мисията на Международната организация по
Коментари Харесай

МВР получи автомобили от Международната организация по миграция

МВР получи транспортни средства от Мисията на Международната организация по миграция (МОМ) в България.

„Приемаме днешното подаяние като израз на самопризнание за напъните, полагани от МВР“, съобщи заместник-министър Милко Бернер на днешната гала по предаване на дарението, оповестиха от ведомството. Той напомни, че миграционните процеси са едно от главните провокации, с които Европейски Съюз се сблъсква през последните години и ръководството на тези процеси са от извънредно значение както за Европейски Съюз, по този начин и за района.
 p1150622  p1150563  p1150554  p1150547
Зам.-министър Бернер изрази увереност, че съдействието с Международна организация по миграция /МОМ/ и задачата й в България ще продължи да се развива в дух на неприкритост, ползотворно съдействие и съблюдаване на общите полезности, които споделяме.

Днешното подаяние е знак за това ползотворно взаимоотношение, а техниката ще укрепи оперативната активност на Министерство на вътрешните работи,както и ще даде опция за бърза реакция при незабавни и спешни обстановки, каквито в подтекста на миграционните процеси постоянно са вероятни.

Дарените от Мисията на Международна организация по миграция (МОМ) в България транспортни средства са предопределени за потребностите на Дирекция „ Миграция “ за подсилване потенциала на институцията в положителното ръководство на миграционните потоци.

Церемонията по предаването им се състоя в навечерието на Деня на мигранта – 18 декември.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР