МВР показа кадри от залавянето на граничните полицай на Калотина.

...
МВР показа кадри от залавянето на граничните полицай на Калотина.
Коментари Харесай

Ето ги белязаните пари, с които спипаха полицаи на „Калотина“

Министерство на вътрешните работи сподели фрагменти от залавянето на граничните служител на реда на " Калотина ".
 

Ръководителят на дирекция „ Вътрешна сигурност “ в Министерство на вътрешните работи разгласи, че извършената профилирана интервенция по задържането на проверяващи служители на реда от ГПУ „ Калотина “ с рушвет е следена персонално от министъра на вътрешните работи. Единият от арестуваните е бил следен отдавна. Разследващите са открили контакт със обвинените под предлог, че те са застрашени и им оказват помощ, което дава съответния действен резултат. Така, с помощта на отличната оперативна работа,  подкупните чиновници са арестувани с белязани суми.
 рушвет Министерство на вътрешните работи

 гранични служители на реда рушвет Министерство на вътрешните работи
Ст.комисар Банков посочи, че единият от тях е с над 10-годишен стаж като проверяващ служител на реда, бил е следен от дирекция „ Вътрешна сигурност “ поради нееднократни сигнали против него за корист със служебно състояние. Той и сътрудника му са работили екипно, по отношение на двамата са прилагани СРС-та, за присъединяване в незаконната скица е арестувана и жена, шеф на заведение. За разкриването на корупционната скица принос имат и самите ощетени лица, добави още шефът на „ Вътрешна сигурност “ и  прикани при положение на корупционни практики жителите да алармират в Министерство на вътрешните работи. По думите му това следствие е сладкодумен образец за съдействието сред Министерство на вътрешните работи и изпълнителната власт. Ст. комисар Стефчо Банков още един път съобщи твърдата воля на управлението на Министерство на вътрешните работи за премахване на корупционни практики и връщането на доверието в системата.
 гранични служители на реда рушвет Министерство на вътрешните работи

 гранични служители на реда рушвет Министерство на вътрешните работи
Към наказателна отговорност са привлечени двама чиновници с дълготраен стаж в системата, допълни  Ангел Илиев, изпълняващ функционалността началник на Специализираната прокуратура. Той уточни, че те са злоупотребявали с имената на магистрати от София-област, с цел да основат усещане, че желаят парите за да уредят каузи или персонално за магистрати. Съдът е приел, че има налични доказателства, че арестуваните могат да извършат ново закононарушение или да повлияят не очевидци или на хода на производството, търсейки контакт с настоящи свои сътрудници. На тримата арестувани са наложени мярки за неотклонение " подписка ".  Специализираната прокуратура е протестирала определението на съда за налагането на най-леките ограничения за неотклонение. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР