МВР отново на крак заради предстоящите три почивни дни. Това

...
МВР отново на крак заради предстоящите три почивни дни. Това
Коментари Харесай

Полицията на крак заради почивните дни – строги мерки за сигурност и ограничения

Министерство на вътрешните работи още веднъж на крайник поради идните три почивни дни. Това стана ясно на брифинг на началниците на отделите " Охранителна полиция " - комисар Веселин Младенов, " Пътна полиция " в ГДНП - комисар Звезделин Колев, комисар Радослав Стойнев - шеф на отдел " Охранителна полиция ", Столична дирекция на вътрешните работи, и комисар Любомир Костадинов - заместител -началник на отдел " Пътна полиция ", Столична дирекция на вътрешните работи.

Все още са в действие рестриктивните мерки за влизане и излизане в регионалните градове, въведени от министъра на опазването на здравето Кирил Ананиев за влизане и излизане от градовете.

„ Имаме обособени над 200 КПП-та в София. Извършени са над 55 000 инспекции на заявления. Образувани са над 1300 досъдебни производства, като 1287 са за неспазване на наложените противоепедимични ограничения. Около 200 души са заявили погрешни данни в декларациите си. До момента са сътавени 19 262 акта, от които 14 628 са за неносене на маски ", оповестиха от полицията по време на брифинга.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР