МВР освобождава ръководството на областната дирекция София – директор и

...
МВР освобождава ръководството на областната дирекция София – директор и
Коментари Харесай

МВР освободи ръководството на дирекция София-област

МВР освобождава управлението на регионалната дирекция София – шеф и заместник-директор. Това разгласи министърът на вътрешните работи Валентин Радев, съобщи " Фокус ".
" Решихме да освободим шефа на ОДМВР - София и неговия заместител.
В Ботевград направихме на място разбор. Чухме всички, чухме кметовете. Реших, че би трябвало да освободя управлението на регионалната дирекция. Те не се оправиха ", сподели вътрешният министър.
" Има някакъв дисбаланс, има нещо, което не е направено в цялата област и отговорност за това носят регионалните дирекции ", сподели той.
Малко по-рано денем стана ясно, че самият шефът на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи – София – комисар Георги Григоров, е подал доклад за пенсиониране, заяви БНР. Официално претекстовете не се показват, само че се допуска, че решението на Григоров да напусне системата е обвързвано със случая на избягалия пандизчия Владимир Пелов, който беше убит при престрелка в Ботевград. Именно на ОДМВР – София е и Районното полицейско ръководство в Ботевград, което понесе рецензии за несправяне със случая. Радев даде обещание оставки поради случая " Пелов ", само че не своята, тъй като се справял с всичко.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР