МВР официално потвърди ексклузивната новина на агенция BulNews за зрелищната

...
МВР официално потвърди ексклузивната новина на агенция BulNews за зрелищната
Коментари Харесай

МВР потвърди новината на BulNews за заловените мигранти на Е-79 между Мездра и Ботевград

МВР публично удостовери извънредната вест на организация BulNews за зрелищната акция на интернационален път Е-79. Както медията ни първа заяви, трасето сред Ботевград и Мездра беше затворено поради кола, натъпкана с бежанци.
Припомняме, че малко след 16 часа край ботевградското село Скравена цивилна кола на полицията блокира пътя пред мини ван „ Крайслер Вояджър “. Веднага по-късно пристигнали и униформени служители на реда с патрулки, които извадили от минивана бежанци, измежду които и малко дете. Ченгетата натръшкали хората по асфалта, до момента в който траяла инспекцията, след което ги натоварили в 5 патрулки и ги откарали в спешен център.
В колата пътували общо 16 непознати жители - 14 мъже, жена и дете, оповестяват от Министерство на вътрешните работи. Всички те са били без документи за идентичност. Част от тях са се показали за жители на Афганистан, а останалите – за иракчани. Самоличността им е в развой на определяне.
Колата е ръководена от престъпно проявен столичанин. Той е арестуван с полицейска мярка за 24 часа. Регистрационните табели на автомобила са свалени още на място, след което той е иззет от полицията, споделиха още от пресцентъра на министерството на вътрешните работи.
Извършен е оглед на местопроизшествието. По случая е формирано досъдебно произвеждане, работата по което продължава под наблюдението на районната прокуратура.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР