МВР няма информация нападателят срещу джамиите в Нова Зеландия Брентън

...
МВР няма информация нападателят срещу джамиите в Нова Зеландия Брентън
Коментари Харесай

МВР шефът: Терористът от Нова Зеландия не познава българи!

МВР няма информация нападателят против джамиите в Нова Зеландия Брентън Тарант да е имал контакти с български жители по време на престоя си у нас. Това съобщи пред БНР вътрешният министър Младен Маринов, който сега е на посещаване във Вашингтон.

" Категорично на този стадий можем да твърдим, че неговата цел тук е била само туризъм и до този миг нямаме информация той да се е срещал с български жители или да е познавал такива ", сподели Маринов и напомни, че нападателят е бил в България в интервала 9-15 ноември предходната година. Вътрешният министър дефинира офанзивата в Нова Зеландия като неприемлив терористичен акт.

Маринов е на посещаване в Съединени американски щати, което включва срещи с управлението на ФБР, Сикрет Сървис и службите за гранична сигурност. Министърът чака в скоро време българите да могат да получават паспорти с по-дълъг период на валидност.

По време на визитата си в Съединени американски щати Маринов ще посети границата с Мексико. Маринов съобщи, че задачата му е да прегледа оборудванията по американската южна граница с вярата да обмени опит за противопоставяне на мигрантския напън в България.

Арабистът проф. Владимир Чуков също отхвърли версията, че Брентън Тарант може да е поддържал връзка с родни неонацисти и националисти.

" Неговият първообраз е националсоциалистическата страна по времето на Хитлер, което смята, че се осъществя сега в Китай. Той е бил е на целия Балкански полуостров - България, Гърция, Турция, само че забележете, че управляващите на никоя от тези страни не направиха конференция. Според мен тази у нас беше малко непотребна.

България изобщо не попада в неговия манифест, няма една дума за нас. Критиката против Турция е обаче е унищожителна, в това число, че би трябвало да изоставен своята европейска част ", описа арабистът.

Според проф. Чуков, надписите на български върху оръжието на терориста по-скоро са като отричане на Турция и Османската империя, нямат връзка с нашата страна. Силно се колебая, че е влезнал в контакти на локално равнище, разяснява още арабистът.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 n eXu s (преди 4 минути) Рейтинг: 15583 | Одобрение: -7222 Ако толкоз държите да ползвате чуждици, написа се "МВР-шефът ". А на български е "Шефът на Министерство на вътрешните работи ". Пробвайте да се научите, не е толкоз комплицирано, колкото наподобява. Да, за селяните е комплицирано, но за какво сте се хванали тогава с нещо непостижимо? Arkiva Shqip | Max Productional | Redbox Entertainment | Eran Production | Entermedia/Mixey Music (AL)Shqipëria dhe Bullgaria në zemrën time. Dy vende të lashta të mëdha. https://www.youtube.com/watch?v=MTScExDUBJM Напиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР