МВР излезе с официална информация за двата протеста в центъра

...
МВР излезе с официална информация за двата протеста в центъра
Коментари Харесай

МВР с официална информация за сблъсъците

МВР излезе с публична информация за двата митинга в центъра на София. Както Novini.bg осведоми, бе изработен опит за конфликт сред двете групи -привържениците на Радев и тези на държавното управление. Имаше и конфликт с служителите на реда.

"Около 19.50 е зародило напрежение. Участници в митинга пред постройката на "Дондуков " 2 почнали да замерят служителите на реда от кордона с бутилки и яйца. Около 20.30 часа, когато е разгласен завършек на митинга пред постройката на "Дондуков " 1, част от събралите се пред "Дондуков " 2 са създали несполучлив опит да пробият кордона. Малко по-късно от участници в същата демонстрация (пред постройката на "Дондуков " 2) са нанесли вреди на два рейса. Екипи на Столична дирекция на вътрешните работи не престават да извършват отговорностите си. Столичната полиция приканва жителите да не нарушават публичния ред ", оповестиха от пресцентъра на Вътрешното министерство.

Напрежение: Хора от митинга на Радев потърсиха провокация с последователи на ГЕРБ

Напрегнатият ден в София през днешния ден стартира със събирането на последователи на президента Румен Радев заснаха в късния следобяд на "Дондуков " 2. Около 19 ч. пред Министерския съвет пристигнаха последователите на ГЕРБ и държавното управление. Те си потеглиха към 20.30 ч., откакто при тях слезе и министър председателят Бойко Борисов. В това време обаче група от протестиращите пред "Дондуков " 2 потегли по посока на храм-паметника "Ал. Невски " - там, откъдето трябваше да бъдат извозени последователите на кабинета. Имаше обидни квалификации, замервания по рейсовете.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР