МВР иска цялостно реорганизиране на структурите си. За целта ведомството

...
МВР иска цялостно реорганизиране на структурите си. За целта ведомството
Коментари Харесай

МВР си търси кой да го реформира за над 1 млн. лева

Министерство на вътрешните работи желае изцяло реорганизиране на структурите си. За задачата ведомството е пуснало социална поръчка за 1 150 000 лева без Данък добавена стойност.

Поръчката има четири съществени действия. Първата е планиране на нова конструкция на Министерство на вътрешните работи за повишение на успеваемостта на ведомството. Втората е изготвяне на Единната методология за реинженеринг на процесите в Министерство на вътрешните работи и Наръчник на нейното използване. Следващата е осъществяване на реинженеринг на процесите в Министерство на вътрешните работи, а последната - осъществяване на образования, основани на резултатите от осъществения реинженеринг, излиза наяве от съобщение, оповестено на сайта на Агенцията за публични поръчки (АОП).

Поръчката е публиката с решение на шефа на дирекция " Обществени поръчки " в Министерство на вътрешните работи Георги Балабанов от 10 август. Крайният период за подаване на офертите е до 17:30 на 14 септември.

През последните месеци бяха завършени два разбора на системата на Министерство на вътрешните работи от вътрешни и външни специалисти, напомня Българска телеграфна агенция.

Министерството разполага с най-големия запас в страната - над 1 млрд. лева за 2018 година Въпреки това негови чиновници стачкуват поради ниско възнаграждение и неприятни условия на труд.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР