МВР и Прокуратурата непрекъснато получават обаждания на горещия телефон, разкрит

...
МВР и Прокуратурата непрекъснато получават обаждания на горещия телефон, разкрит
Коментари Харесай

МВР министърът: Запалиха телефона ни със сигнали за Божков

МВР и Прокуратурата непрестанно получават позвънявания на горещия телефон, оголен за сигнали против проведената незаконна група, ръководена от обвинения предприемач Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от, разкри министърът на вътрешните работи Младен Маринов  Младен Маринов Младен Маринов е роден на 21 ноември 1971 година в Тетевен. Завършил е "Право'' в УНСС,.

„ Непрекъснато звънят хора. Колегите проучват и ревизират сигналите “, разяснява той.

Всеки, който има информация, съотносима към разкриването на незаконната активност, може да подаде сигнал на телефони 02 982 8998 и 02 9828590. Припомняме ви, че за това приканиха Прокуратурата и Министерство на вътрешните работи преди дни. Анонимността на всички се подсигурява.

Прокуратурата стартира да проверява Божков за убийства, принуди и изнасилвания

Телефоните бяха открити откакто притежателят на Efbet Цветомир Найденов  Цветомир Найденов Цветомир Найденов е роден на 28 февруари 1973 година в София. Изучавал е Счетоводство и надзор в разгласи в свое изявление, че Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от е един от най-големите серийни изнасилвачи в България, като е изнасилил стотици дами, в това число и малолетни. Според Найденов има голям брой тъжби подадени от дами, насилени от Божков, които неизвестно за какво са потулени. Найденов прикани също по този начин да се проверяват и покушенията против Манол Велев, Йордан Димов и Тони Наумов.

Цветомир Найденов: Васил Божков е сериен изнасилвач! Насилил е стотици дами, в това число и малолетни

Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от бе задържан в Обединените арабски емирства. Няколко дни по-късно информацията се удостовери. Заедно с предприемача бяха арестувани и избягалите с него висши мениджъри във компанията му Георги Попов и шефът на "Еврофутбол " Александър Тумпаров (член на надзора на "Левски "). В момента страната ни приготвя документи за екстрадиция.

Официално: Васил Божков, Георги Попов и Александър Тумпаров са лицата арестувани в ОАЕ
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР