МВР и Пътната агенция със специални мерки за сигурност за

...
МВР и Пътната агенция със специални мерки за сигурност за
Коментари Харесай

Засилено полицейско присъствие по основните пътища за празниците

МВР и Пътната организация със специфични ограничения за сигурност за празниците. Засилено полицейско наличие ще има по главните пътища в страната, както и към огромните храмове и църкви, където се чака скупчване на доста хора. През идващите дни всички мобилни камери ще бъдат извадени на пътя.

Както всяка година, за Великденските празници, стотици хиляди българи потеглят на път.
контрольор Мария Ботева, " Пътна полиция " към ГДНП: Основният напор, който се чака към 14 часа, е мотивът, чиновниците на Пътна полиция да основат нужната организация да подкрепят излизането от София във всички направления, автомагистрали и първокласни пътища.
С цел облекчение на трафика, през днешния ден от 16 до 20 часа придвижването на ТИР-ове по автомагистралите и главните пътища, ще бъде неразрешено. Мярката важи и в понеделник.

контрольор Мария Ботева: " Важно да знаят всички, че в секторите с ремонт на автомагистралите и на първокласните пътища, както е да вземем за пример към Владая по пътя, са обезпечени две ленти за напускащите столицата през днешния ден и на следващия ден. "
За да са сигурни обаче, че празничното въодушевление няма да ги напусне през идните почивни дни, водачите би трябвало да бъдат бдителни за следните неща:

контрольор Мария Ботева: Да възнамеряват в точния момент пътуването си, да употребяват светлата част на денонощието, в случай че са се отправили към по-далечна дестинация, да плануват да кара най-опитният и да вършат по-чести почивки.
Паралелно с организацията на придвижването, чиновниците на Пътната полиция ще наблюдават и за водачи, използвали алкохол и опиати, както и за превишена скорост.

 Министерство на вътрешните работи вкарва засилени ограничения по време на празниците Министерство на вътрешните работи вкарва засилени ограничения по време на празниците
Утре и в понеделник се стопира придвижването на ТИР-ове по автомагистралите и главните пътища в страната. По всички гари, автогари и летища превантивно са във...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР