МВР е против това мачът между ЦСКА 1948 и ЦСКА-София

...
МВР е против това мачът между ЦСКА 1948 и ЦСКА-София
Коментари Харесай

МВР не иска двете ЦСКА-ата да играят в Бистрица

МВР е срещу това мачът сред ЦСКА 1948 и ЦСКА-София да се играе в Бистрица. Това заяви Столичната дирекция на вътрешните работи в публична позиция.

По-рано през днешния ден и от ЦСКА-София оповестиха, че не желаят дуелът да е в Бистрица. Срещата е в неделя от 16.45 ч.

„ След подробен разбор на факторите – потенциал на селището, на спортното оборудване, предстоящо всеобщо посещаване от фенове, от Министерство на вътрешните работи е преценено, че мероприятието носи висока степен на риск от нарушение на публичния ред и сигурността на жителите “, написа в декларацията.

„ Това мнение е било показано на съвещание на междуведомствената експертна работна група, включваща представители на ГДНП и БФС за установяване на степента на риск на срещите от футболните шампионати и шампионатите в България, извършена на 6 март. И в двете писма изрично се декларира позицията сходни футболни дуели да се организират на уреди, отговарящи на регламента за рискови срещи, което би разрешило гарантиране на сигурността на жителите и публичния ред “, написа още в декларацията.

ЦСКА 1948 е на трето място в класирането, ЦСКА-София е водач с четири точки пред. Ръководствата на двата алените клуба не са в изключително топли връзки. Същото важи и за почитателите.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР