МВР е действало в рамките на закона. Така вътрешният министър

...
МВР е действало в рамките на закона. Така вътрешният министър
Коментари Харесай

Маринов отговори на Сидеров: По случая със съпругата ви действахме в рамките на закона

" Министерство на вътрешните работи е работило в границите на закона ". Така вътрешният министър Младен Маринов разяснява случая, който стана след лека злополука сред автомобила на судански жител и брачната половинка на Волен Сидеров - Деница. Припомняме, че водачът на " Атака " прикани за рокади в Министерство на вътрешните работи и изиска структурата да бъде дадена на негово послушание.

От Министерство на вътрешните работи оповестиха за случая, който се случил в петък вечер в столичния квартал „ Витоша ", откакто колите закачили страничните си огледала.

" Санкцията за мъжа е административна поради това, че няма годна за България брошура. Той е санкциониран, а колата му е спряна от придвижване. „ Вичко, което сме създали, е в границите на закона, и ние не трябва да прекрачваме закона в нито един случай, без значение дали става въпрос за български или непознат жител, разбирам господин Сидеров, защото става въпрос за негов непосредствен човек и за фамилията му ", сподели още Младен Маринов, който добави, че не се тормози и носи оставката в джоба си.

Припомняме, че по-рано през днешния ден водачът на Атака избухна в ефира на тв Европа и назова " Министерство на вътрешните работи е прогнила система ".

Според него вътрешният министър Младен Маринов би трябвало да бъде махнат незабавно. Сидеров изиска „ Атака " да поеме Министерство на вътрешните работи. Досега във ведомството се наливали милиарди, безусловно безмислено. Същото се отнасяло и за ДАНС, от която нямало никаква изгода. Сидеров имал подготвен човек, който да поеме вътрешното ведомство. Не сподели дали става дума за организационния секретар на партията му Станислав Лазаров.

Защо да се обаждам аз на Борисов? Той да не е султан? Той трябваше да ми се обади! – сече Сидеров. Той даде образец за бързата интервенция на премиера по случая с журналиста от „ Господари на ефира " във Велико Търново, когато се обади от Ню Йорк, а в този момент мълчал. Обвини държавното управление, че водело „ джендърска политика ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР