МВнР разпространи информация за ограниченията при пътувания на български граждани

...
МВнР разпространи информация за ограниченията при пътувания на български граждани
Коментари Харесай

При тези условия можете да пътувате за Гърция

МВнР популяризира информация за рестриктивните мерки при пътувания на български жители в Гърция.
Всичко по тематиката:Епидемията ковид (COVID-19) 2074
Във връзка с влязлата в действие мярка от 06.00 часа през днешния ден в Гърция за ограничение на придвижването на Граничен контролно-пропусквателен пункт в страната, са дадени инструкции да се пропущат в Гърция две категории български жители.

Гръцкият министър председател: От на следващия ден влиза в действие полицейски час

Едната категория са работещите в Гърция и те би трябвало да удостоверят, че работят там, посредством показване на запълнен формуляр от шеф (удостоверение за придвижване на работещ), разполагаем на адрес: https://forma.gov.gr/.

Другата категория са българските жители, които имат действителна основателна причина за пътешестване, като всеки един случай ще бъде обсъждан поотделно на място. Затова е целесъобразно всеки български жител, който счита, че има основателна причина да влезе в Гърция през сухопътна граница, авансово да се обади по телефон на съответния Граничен контролно-пропусквателен пункт на сухопътната граница, с цел да запознае способените органи с съответния случай, както и да получи информация дали ще бъде позволен на гръцка територия и какви документи и формуляри е належащо да показа и носи в себе си.

В мощ е ограничаването за пътешестване на най-много двама души в един автомобил - водач и един пасажер. За български жители, излизащи от територията на Гърция, няма никакви ограничавания.

Novini.bg ви дава опция да следите настоящите данни за смъртоносния китайски ковид в действително време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 2074  СЗО: Пандемията се СЗО: Пандемията се " форсира "  Борис Бонев: Медиците са героите в тези тежки времена Борис Бонев: Медиците са героите в тези тежки времена  Пациентът с COVID-19 в Дупница имал магазин в Банско, напуснал града преди блокдата Пациентът с COVID-19 в Дупница имал магазин в Банско, напуснал града преди блокдата
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР