Музиката от любимите на поколения видеоигри ще звучи утре вечер

...
Музиката от любимите на поколения видеоигри ще звучи утре вечер
Коментари Харесай

Популярен композитор представя в НДК любима музика от видеоигри

Музиката от обичаните на генерации видеоигри ще звучи на следващия ден вечер в зала 1 на НДК. Звездата на гейм-индустрията Томи Таларико ще показа VIDEO GAMES LIVE. Проектът е записал 2 върха в книгата на Гинес - за най-дълго турне и за най-многобройна аудитория на симфоничен концерт. Още за музикалното шоу, споделя Айше Сали.


Състезателен дух и хъс за победа. А музиката може единствено да разпали желанието да прескочиш трудностите. Разпалва го и в живота на Томи Таларико преди повече от 30 години.
Томи Таларико, китарист и композитор: Музиката и видеоигрите са двете ми огромни любови. Затова взех решение да ги събера на едно място. А ми споделяха: Томи, тези, които играят видеоигри, в никакъв случай няма да отидат на симфоничен концерт, а тези които вървят на симфонични концерти, не играят видеоигри. Направих първото шоу със симфоничния оркестър на Лос Анджелис. Казваха, че ще бъде огромен шанс, в случай че участват 500 души. Дойдоха 11 000.
Вдъхновение и метод за младите да ценят изкуствата. Това открива музикантът във видеоигрите.
Томи Таларико, китарист и композитор: Мелодията е най-важна, когато създаваш музика за видеоигра. Геймърите обичат действието, желаят да бъде вълнуващо. И музиката се трансформира в мотор на страстите. Затова желая тя да бъде на предна позиция.
Симфоничен оркестър, хор, мултимедийно шоу и косплей са част от концерта, който ще прозвучи на следващия ден вечер. И с изключение на да припомня за игрите и приятелите, той ще продължи да усъвършенства и своя връх.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР