Музиката е важна част от неформалната комуникация между хората по

...
Музиката е важна част от неформалната комуникация между хората по
Коментари Харесай

Microsoft работи по подобряване на звученето на музиката в срещите в Teams

Музиката е значима част от неофициалната връзка сред хората по време на работа и един от дребното останали способи за неофициално другарство по време на видео срещи. Microsoft разгласи, че работи по надграждане на платформата Teams, която ще усъвършенства качеството и точността на музиката, която звучи в срещите.

Според ново регистриране в продуктовата карта на компанията, Teams скоро ще стартира да обработва звука по по-интелигентен метод, променяйки динамично битрейта на аудиото съгласно качеството на интернет връзката и софтуерните благоприятни условия на участниците в срещата.

„ В музикален режим сега нашата платформа поддържа 32 kHz периодичност на моно аудио при 128 kbps битрейт и усъвършенстваме нашите настройки за обработка на аудио за възпроизвеждане на музика с висока акуратност “, гласи формалното известие на Microsoft.

„ Teams автоматизирано ще поправя битрейта на звука въз основа на наличната честотна лента, като най-ниската граница ще бъде 48 kbps, като в същото време ще се обезпечава положително качество на музиката. Също по този начин ще предоставим на потребителите опция да изключат някои съставни елементи като уединяване на ехото, угнетяване на околния звук и контрола на усилването на звука, в случай че това е належащо, с цел да се резервира положителното качество на аудио връзката. “, споделят от Microsoft

За да се възползват всички от преимуществата на тази смяна, от Microsoft споделят, че потребителите на Teams би трябвало да изберат висококачествени външни високоговорители или слушалки, само че предлага да не се употребяват Bluetooth модели. Не е изненадващо, че компанията прави оценка, че вградените високоговорители в устройствата Surface Book като целесъобразни за положително аудио показване.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР